Beställ boxen

3 pinsamma dejter från Dejtjakten

majboxen

3 pinsamma dejter från Dejtjakten

Vi frågade våra följare om dom upplevt några pinsamma dejter tidigare i sina liv och om dom hade! Här kommer 3 av dom.

1. Dejten var full som en kastrull

@emlan88: Min pinsammaste date var en blinddate, vi hade snackat ett tag o det kändes bra! Det hela började med att jag fick hämta killen på busstationen för att han inte hade en bil (påstod han) när jag kom fram så var han full. Och det märkte jag när han hade satt sig i bilen. När vi kom hem så hade han packning med sig för att övernatta hos mig som jag absolut inte hade gått med på. Han tog tag om min hals o frågade om jag gillade strypsex(där började jag bli riktigt rädd för honom) började fundera hur jag skulle bli av med honom lättast. Skickar till min kompis att hon skulle ringa. Så hittade vi på att jag fick köra iväg o hjälpa henne med en grej. När jag berättar detta för honom blir han förbannad o skriker åt mig att jag får köra hem honom. Och det gör jag. Detta var/är min värsta/pinsammaste date någonsin!

2. Frös nästan ihjäl ute för att jag var rar och följde dejten ut till porthuset

@mjuffel: Min pinsammaste dejt var efter en lyckad dejt då vi tittade på Buffy och vampyrerna och åt chokladbollar. När killen skulle gå hem följde jag med honom ner till porten (som typ varit låst 3-4 gånger under 3 års tid) och visade åt vilket håll han skulle gå för att hitta vägen till bussen. När vi sagt hejdå och jag skulle gå in igen var portdörren låst och det var i mars i Umeå.. Ca -15 grader och klockan var 1 på natten och jag hade varken skor eller ytterkläder på mig. Fanns ingen porttelefon så kunde inte ringa på hos någon granne, ingen telefon för att ringa vaktjour.. Men som tur var killen kvar så lånade hans telefon och fick tag på ett vaktbolag som skulle komma.. Men det skulle dröja 40 min! 😫 som tur kom en granne hem efter ca 15 min men det var grannen som jag och min rumskompis haft lite krig med senaste veckorna.. Hehe så var rätt awkward 😂 men jag kom in till min lägenhet och dejten tyckte väl inte att jag var allt för knäpp så blev dejtande några månader till. Haha

3. Min dejt vaknade av att jag kissade på mig

@malinhubinette: Jag och min kille hade dejtat i kanske en månad eller två och bodde i olika (dock angränsande) städer! Han kom och bodde hos mig vissa helger och jag hos honom andra! Denna gång var han hemma hos mig och jag hade planerat dejten. Jag gjorde drinkar hemma och vi drack ganska mycket, och vi gick ut och åt på en restaurang som jag hade för mig var bra, men som visade sig ha gått ner sig rejält och nu hade usel service och maten smakade konstigt. Jag skämdes för han hade bjudit mig på en fantastisk dejt innan, men detta var inte det värsta. När vi kom hem och lagt oss i min dubbelsäng för att sova så drömde jag att jag skulle på toaletten, sådär man gör ibland när man druckit mycket. Men eftersom jag va lite full så reagerade inte kroppen normalt och jag vaknade av att jag kissade. I sängen. Nåt som inte hänt på 20 år hände nu i samma säng som killen jag var så jävla kär i. Jag hade panik och försökte dölja vad som hänt, med hjälp av täcket. Gick upp för att tvätta av mig och han vände sig rakt i pölen och vaknade. Han ropade och frågade varför det var blött och jag vad tvungen att förklara och höll på att dö av skam. Som tur är så är det världens snällaste kille, han hjälpte mig (medan jag grät och var hysterisk) att byta lakan och kramade mig och sa att det inte gjorde något och undrade om detta hände ofta! Nu skrattar vi när vi tänker på det och han har stått ut med mig i 3 år (och det har aldrig mer hänt efter det) 😂😂😂💕

-

Vill du läsa fler bidrag så hittar du dom HÄR.

Är du nyfiken på Dejtboxen?

Följ oss på Instagram och Facebook för att alltid få den senaste informationen.

Eller beställ boxen!

Beställ här!