Beställ boxen

Dejtjaktens 3 roligaste Dejter

majboxen

3 roliga dejter

Våra följares 3 roligaste dejter.

1. Tjejmyset blev pirrimagendejt!

@sandkind: Min roligaste dejt var en överraskningsdejt faktiskt! Min bästa tjej kompis och jag hade planerat att ut och käka på en resturang i stan och bara ha tjejmys liksom. Men när de var dags för henne att hämta upp mig så kom hon inte! Istället stod killen där som jag träffat lite och var jätte intresserad av! Blev en riktigt rolig, spännande och lite pinsam kväll då båda var så nervösa haha! Men de funka då vi idag varit tillsammans i 2år och bor ihop m.m ☺️ kanske var det just pga den dejten 😉

3. Tokfnitter och malplacering hejjandes på ”slaktarn”

@rebeckaberglund: Inför vår första riktiga dejt bestämde vi oss för att vi skulle gå in på Ticnet och om det fanns något evenemang samma kväll så skulle vi gå på det. Vad det än var. Det visade sig att det fanns biljetter till Wrestling... Tre timmar senare stod vi storögda, malplacerade och tokfnissiga och hejade på typ "Slaktarn".

3. Från festnatt till Harry Potter och polkagrisar

@a_xelina: När jag precis, verkligen typ två veckor tidigare, hade träffat min nuvarande sambo så ringde jag och väckte honom vid nio på morgonen en söndag när han festat dagen innan. Frågade om han ville med till norrköping, vi bor i Skåne, för att kolla på Harry Potter utställning. Han var knappt vid medvetande och la snabbt på.. Besviken blev jag men fem minuter senare ringde han upp och frågade vad jag ville 😂 en timme senare satt vi i bilen på väg upp och trotts att jag var nervös så jag knappt kunde andas, blev det en underbar dag med allsång på Disney-sånger, stopp i Gränna för polkagrisar och en underbar utställning. Lyckades även somna på vägen hem och skämdes när jag vaknade.. Men oj som vi skrattade den dagen! En av de roligaste dagarna i mitt liv faktiskt.. 💜💜

-

Vill du läsa fler bidrag så hittar du dom HÄR.

Är du nyfiken på Dejtboxen?

Följ oss på Instagram och Facebook för att alltid få den senaste informationen.

Eller beställ boxen!

Beställ här!